‘Largan levert 3D-camera iPhone 8’

‘Largan levert 3D-camera iPhone 8’

De iPhone 8 krijgt een 3D-camera, die geleverd wordt door het bedrijf Largan. De camera is bedoeld voor gezichtsherkenning. Langzamerhand vallen de puzzelstukjes steeds meer op hun plek. Eerder werden ook al gelekte onderdelen van de iPhone 8 gepubliceerd.

Er is nu meer duidelijk over wat Apple wil gaan doen op het gebied van 3D. De iPhone 8 zou een 3D-camera krijgen. De leverancier Largan zou de camera’s gaan leveren. De fabrikant bevestigt dat het dit jaar 3D-camera’s zal leveren, maar vertelt er niet bij of dat voor Apple is.

iPhone 8 krijgt 3D-lenzen

De iPhone 8 krijgt een frontcamera die beelden in 3D kan vastleggen, zo blijkt uit eerdere geruchten. Waarschijnlijk wordt de 3D-camera niet alleen gebruikt voor Augmented Reality (AR), maar ook voor gezichtsherkenning. Zo kun je straks met de iPhone 8 je iris scannen en op die manier je smartphone ontgrendelen.

Largan is een bekende leverancier voor Apple. Het bedrijf heeft al vele lenzen geleverd voor de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Het bedrijf heeft bevestigd dat het in het tweede deel van dit jaar 3D-lezen uit zal leveren. Het bedrijf uit Taiwan heeft niet aangegeven aan wie de lenzen worden verkocht. De krant Nikkei meldt echter dat Apple de enige smartphonefabrikant is die deze plannen heeft. Het is dus goed mogelijk dat de lenzen inderdaad voor Apple bedoeld is. Dat betekent waarschijnlijk dat de iPhone 8 voorzien wordt van 3D-lenzen, die worden geproduceerd door Largan.

Daarmee kunnen we ervan uit gaan dat de iPhone 8 gezichtsherkenning en een irisscanner krijgt. Het is nog niet duidelijk of die methodes de Touch ID-sensor moeten gaan vervangen. De Touch ID-sensor is een probleem voor Apple, want het bedrijf zou het niet voor elkaar krijgen deze onder het scherm te integreren. Het is ook mogelijk dat het bedrijf de 3D-camera voor andere doeleinden nodig heef. We zullen later dit jaar meer te weten komen over de iPhone 8. Naar verluidt presenteert Apple het toestel in september van dit jaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general