‘iPhone 8 krijgt glimmende kleur’

‘iPhone 8 krijgt glimmende kleur’

De nieuwe iPhone 8 komt uit in minder kleurvarianten, maar Apple gaat wel een variant aan de collectie toevoegen. Apple zou overwegen het toestel in vier verschillende kleuren uit te brengen. Een nieuwe kleur is de spiegelende iPhone 8. Daarvoor maakt een andere kleur dan ruimte.

De spiegelende behuizing zou nogal doen denken aan een eerder variant van de iPod. Het gerucht is afkomstig van lekker Benjamin Geskin, die al veel informatie over de iPhone 8 gelekt heeft. Hoe de behuizing eruit zou kunnen komen te zien, demonstreert Geskin aan de hand van een reeds bestaande case.

iPhone 8 krijgt vier kleuren

Geskin zegt dat Apple de iPhone 8 uit vier verschillende kleurstellingen zal bestaan. Een daarvan is een glimmende behuizing. Zoiets hebben we al met de Jet Black-iPhone, maar deze variant zou nog meer glimmen en een spiegelend effect hebben. De vraag is echter hoe betrouwbaar dit gerucht is. Geskin heeft dit gerucht van een anonieme bron en de goed ingelichte analist Ming-Chi Kuo spreekt het gerucht tegen.

Kuo stelt dat Apple juist minder kleuren wil aanbieden om zo een meer premium variant aan te kunnen bieden. Kuo weet niet of het gaat om een spiegelende iPhone behuizing of niet. Daarmee is de kans dat er zo’n iPhone komt, niet uitgesloten.

Geskin heeft het over vier kleuren in totaal. De vraag is dan welke kleur straks niet meer te krijgen is. De iPhone 8 komt er in ieder geval in het zwart. De vraag is dan of goud, zilver of roségoud af zal vallen. De website 9to5Mac stelt dat het ook mogelijk is dat Geskin oelt op de gitzwarte iPhone 8, omdat die al een spiegelende achterkant heeft.

Welke kleuren heeft de iPhone 8?

In welke kleuren Apple de iPhone 8 uit zal brengen, is nog niet bekend. We weten daarover meer in waarschijnlijk september, als Apple het nieuwe toestel samen met de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus uit zal brengen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general