‘Foto onderdelen draadloze lader iPhone 8 gelekt’

‘Foto onderdelen draadloze lader iPhone 8 gelekt’

Er zijn foto’s in omloop waarop de draadloze oplader van de iPhone 8 te zien zou zijn. De iPhone 8 en mogelijk ook de iPhone 7S en iPhone 7S Plus krijgen de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Apple is onlangs lid geworden van het Qi-consortium, en er zijn foto’s opgedoken van de glazen achterkant van de drie nieuwe toestellen. Nu is er een foto gelekt van hoe de draadloze lader van de iPhone 8 eruit komt te zien.

Vage foto draadloze oplader iPhone 8

De foto is gepubliceerd op het Chinese sociale netwerk Weibo. De foto’s zijn gepubliceerd door een anonieme bron. Bovendien zijn de foto’s die hij heeft gepubliceerd nogal vaag. We zien een ronde onderkant van de lader, maar van wat precies de bedoeling is van de foto’s is nog maar weinig bekend.

Op geen enkele manier kan worden bevestigd dat de foto’s inderdaad iets van doen hebben met de draadloze oplader voor de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en iPhone 8. Mogelijk komt draadloos laden inderdaad naar de nieuwe iPhones, maar zou het nog even duren totdat we de functie ook echt kunnen gebruiken.

Draadloos opladen in iPhone 8

Het draadloos opladen van de iPhone 8 wordt mogelijk niet meteen bij presentatie van het toestel mogelijk. De hardware zou inderdaad in de smartphone zitten, maar de software zou nog een probleem zijn. Daardoor is nog onzeker wanneer de functie precies gebruikt kan worden.

Wel zou de iPhone op te laden zijn aan de hand van het Qi-protocol. Apple is onlangs toegetreden tot het consortium. Wat precies het softwareprobleem is waar Apple mee te maken heeft, is niet bekend. Mogelijk moeten eigenaren van de iPhone 8 straks wachten tot iOS 11.1 voordat ze de functie kunnen gebruiken. De iPhone 8 krijgt een glazen achterkant om het draadloos opladen mogelijk te maken. Mogelijk geldt dat ook voor de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus. Inductieladen is op een metalen behuizing namelijk niet goed mogelijk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general