‘Apple onthult iPhone 8 op 12 september’

‘Apple onthult iPhone 8 op 12 september’

Apple zou van plan zijn haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de iPhone 8, op 12 september te onthullen. De afgelopen twee jaar onthulde het bedrijf haar nieuwe smartphones in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, maar mogelijk kiest Apple dit jaar voor een andere locatie.

Wall Street Journal schrijft dat Apple op het punt staat uitnodigingen te versturen voor een event op 12 september in het nieuwe Steve Jobs Theater.

Aankondiging iPhone 8 op nieuwe locatie

Het is nog niet helemaal zeker of Apple echt gebruik zal maken van het Steve Jobs Theater. Het gebouw is namelijk nog niet af en het is dus mogelijk dat het bedrijf uit moet wijken naar een andere locatie. Toch stelt de krant dat bronnen dichtbij Apple melden dat Apple de presentatie in het nieuwe hoofdkwartiercampus wil houden. Als het gebouw niet op tijd af is, wordt de smartphone mogelijk later gepresenteerd, of kan de locatie veranderd worden.

Apple staat op het punt binnenkort de iPhone 8, de iPhone 7S en de iPhone 7S Plus uit te brengen. De iPhone 8 wordt een revolutionair nieuw toestel, met OLED-scherm, gezichtsherkenning en een nieuw schermformaat. Bovendien verdwijnt de fysieke homeknop. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus worden de opvolgers van de iPhone 7.

Inmiddels wordt er rijkhalzend uitgekeken naar de nieuwe producten. De Wall Street Journal meldt dat mogelijk ook de nieuwe generatie Apple Watch en Apple TV worden aangekondigd. Verder komen de nieuwe besturingssystemen: iOS 11, macOS High Sierra, watchOS en tvOS 11 beschikbaar. Na introductie zou het kunnen dat de iPhone 8 al snel voor te bestellen is. Op 12 september zou de presentatie zijn, terwijl de pre-orders op 15 september al beginnen. De fysieke verkoop start dan op 22 september in de eerste ronde landen. Of Nederland er dit jaar bij zit, is de vraag. Vorig jaar was dat voor het eerst wel het geval, maar er is sprake van aanzienlijke schaarste voor de nieuwe iPhone 8.

Apple houdt sinds de aankondiging van de iPhone 5 ieder jaar een evenement in september. De Franse website Mac4Ever voorspelde deze datum al eerder.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general