‘Apple noemt nieuw toestel iPhone X’

‘Apple noemt nieuw toestel iPhone X’

Apple is van plan om het nieuwe jubileumtoestel dat volgende week gepresenteerd wordt, iPhone X te noemen. Tot nu toe gebruikten de media de naam ‘iPhone 8’, maar mogelijk is die naam voorbehouden aan de opvolgers van de huidige iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

Daarmee zou Apple dit jaar geen S-modellen willen introduceren van de iPhone 7. De iPhone 8-modellen krijgen een glazen behuizing, evenals de nieuwe iPhone X.

iPhone 8 en iPhone X

Het geruchtencircuit is al een aantal maanden druk bezig met het speculeren over de naam van het nieuwe toestel. Een bekende Nederlandse Apple-website geeft aan dat een betrouwbare bron binnen een grote telecomprovider heeft gemeld dat het toestel iPhone X gaat heten.

Tot nu toe gebruikten de media iPhone 8 als naam. Dat is mogelijk de opvolger van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. iPhone X wordt de naam van het nieuwe, revolutionaire toestel. Apple’s smartphone bestaat dit jaar tien jaar. De ‘X’ in de naam moet uitgesproken worden als ‘iPhone 10’.

iPhone X is topmodel

Het topmodel iPhone wordt dit jaar de iPhone X. Dat meldt een betrouwbare bron aan de website. Het gaat om een 5,8 inch groot toestel met OLED-display. De bron heeft een goede trackrecord en wist eerder ook het bestaan van de 10,5 iPad te melden. De bron werkt bij een wereldwijd telecombedrijf. De top van het bedrijf heeft donderdag in Cupertino overleg gehad met Apple.

Daarbij werd de lancering van de nieuwe toestellen te besproken. De merchandising voor de nieuwe toestellen ligt klaar voor de nationale providers. De opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaan iPhone 8 heten, terwijl het topmodel de iPhone X wordt. Het assortiment bestaat dan uit de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X.

Nederland zit in de eerste golf landen

Verder hebben iPhone liefhebbers geluk. Mogelijk hoeven we niet te lang te wachten tot de nieuwe toestellen in ons land beschikbaar zijn. Net als vorig jaar zouden Nederland en België ook dit jaar in de eerste groep landen zijn opgenomen. De pre-order gaat op 15 september van start. De levering start dan op 22 september. Vanaf die datum zijn de toestellen in de winkels te koop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general