‘Details iPhone 9 uitgelekt’

‘Details iPhone 9 uitgelekt’

Apple zal volgende week de iPhone 8 of de iPhone X presenteren, maar nu al zijn er geruchten over de iPhone 9. Voor het eerst zijn er berichten rondom de iPhone 9 gelekt rondom de displays van de iPhone 9 en iPhone 9 Plus.

De geruchten zijn afkomstig uit Korea. Apple zou voor de iPhone 9 Plus grote plannen hebben. Op dit moment is Samsung de enige producent van de OLED-schermen. Daarmee is het duidelijk dat het lek waarschijnlijk bij die fabriek zit.

iPhone 9 en alle andere toestellen krijgen OLED

Volgens het gerucht krijgen alle iPhones in 2018 een OLED-display. De schermen worden geproduceerd door Samsung. Daarom komt de informatie uit Kora. Uit eerdere geruchten bleek dat Apple in 2019 alle toestellen wil uitvoeren met een OLED-scherm, maar mogelijk schuift de fabrikant deze beslissing een jaar naar voren.

Een Koreaanse bron meldt dat de iPhone 9 een groter OLED-scherm zal krijgen. De Koreaanse bron zou de hand hebben weten te leggen op informatie rondom de productie van de nieuwe schermen. Apple zou twee modellen willen introduceren: een model met een 5.85 inch OLED-scherm en het andere scherm met een 6.46 inch OLED-scherm. Dat lijkt misschien groot, maar in de praktijk is dat dezelfde grootte als de iPhone 7 Plus nu heeft. Het verschil is dat het scherm van rand tot rand loopt, waardoor het schermoppervlak groter wordt, zonder dat het toestel groter wordt.

iPhone 9 Plus net zo groot als iPhone 7 Plus

De iPhone 9 Plus wordt volgend jaar net zo groot als de iPhone 7 Plus nu is. Het schermformaat verandert dus, maar het formaat van de smartphone zelf niet. Dat komt doordat de schermen van rand tot rand lopen, waardoor voorkomen wordt dat je straks met een lompe smartphone rondloopt.

De bron meldt verder dat Apple al vroeg zal beginnen met de productie van de iPhone 9. De productie van de schermen komt voor rekening van samsung en andere leveranciers. Apple zou 170 miljoen OLED-schermen willen bestellen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general