‘iPhone X heeft grotere accu en 3GB aan werkgeheugen’

‘iPhone X heeft grotere accu en 3GB aan werkgeheugen’

De iPhone X heeft een grotere accu en dezelfde hoeveelheid geheugen als de iPhone 7 Plus. Apple houdt de specificaties zoals het aantal gigabytes geheugen en de grootte batterij meestal geheim.

Apple verkoopt haar toestellen ook in China. Daarvoor is toestemming nodig van de Chinese waakhond TENAA. In een document dat de waakhond gepubliceerd heeft, staat meer over de batterij en het werkgeheugen van de iPhone X.

Accu iPhone X

De iPhone X heeft een grotere accu dan de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Uit een document dat gepubliceerd werd door de TENAA, onderdeel van het Chinese ministerie van Industrie en Informatietechnologie, blijkt dat de iPhone X een batterij heeft van 2715 mAh. Het document werd gedeeld door de lekker Steve Hemmerstoffer op zijn eigen Twitter-account.

Het is voor het eerst dat een toestel van Apple zo’n grote accu krijgt. De iPhone 8 heeft een veel kleinere accu van slechts 1821 mAh aan boord. De iPhone 8 Plus heeft er eentje van 2691 mAh. De iPhone X zal dus nog iets langer meegaan, voornamelijk vanwege de grotere batterij. Bovendien zal Apple waarschijnlijk optimalisaties in iOS 11 gemaakt hebben om de nieuwe features die veel energie verbruiken, energiezuinig te houden.

De grotere accu is waarschijnlijk noodzakelijk voor FaceID. Die nieuwe feature verbruikt mogelijk veel energie. De dubbele camera met optische beeldstabilisatie zou ook veel energie verbruiken.

OLED-scherm op iPhone X

Het nieuwe scherm verbruikt mogelijk ook meer energie dan een standaard iPhone-display. Toch moet daarbij wel rekening worden gehouden dat OLED energiezuiniger is. Pixels die niet gebruikt worden, worden uitgeschakeld. Zwarte pixels zijn dus echt zwart. Het beeldscherm is 5,8 inch groot en is de grootste display op de iPhone ooit. Daardoor is het toch mogelijk dat deze meer energie verbruik dan de Lcd-schermen van andere iPhones.

Verder is de iPhone X ongeveer even snel als de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Het toestel heeft ook 3GB-werkgeheugen aan boord. Dat was al geen verrassing meer, want dit gegeven staat ook in de uitgelekte broncode van iOS 11 vermeld.

iPhone X bestellen

De nieuwe iPhone X heeft een nieuw design en is te bestellen vanaf 27 oktober. Vanaf 3 november worden de eerste toestellen geleverd. Een iPhone X kost 1159 euro tot 1329 voor het duurste model. Hoe lang het duurt totdat je de iPhone X thuis hebt, is nog even de vraag. Er wordt uitgegaan van grote tekorten in de eerste maanden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general