De Nieuwste Features van de iPhone 11 in 2019

De Nieuwste Features van de iPhone 11 in 2019

De naam iPhone 11 of iPhone XI heb je ongetwijfeld al honderden keren voorbij horen komen. De nieuwste telefoon van Apple krijgt wederom weer een hoeveelheid aandacht van de media en de consument.

Maar wat is er nou zou interessant aan de nieuwe iPhone van 2019? Lees het hier.

Benieuwd naar de nieuwe iPhones bij de providers, bekijk ze hier:

Naar verwachting wordt de nieuwe iPhone aangekondigd op 10 september. Vanaf vrijdag 13 september zou je al een pre-order kunnen plaatsen. De release is naar verwachting op 20 september.

De video hieronder schetst een korte intro van alle nieuwe functies:

Voor een duidelijkere uitleg van deze nieuwe features, bekijk dan de punten hieronder. Hier zal stapsgewijs staan wat de nieuwe functies inhouden en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Alle uitgelekte functies

  • Super Retina Display
  • A13 Processor
  • Drie dubbele camera (incl. Groothoeklens)
  • 6 GB RAM
  • Vernieuwde Face ID
  • Onderwater Modus
  • Haptic Touch
  • En… Draadloos andere Apple devices opladen!

Drie nieuwe modellen

Uiteraard zal de iPhone XS uit 2018 opgevolgd worden door de vernieuwde iPhone 11.

Daarnaast zullen er echter, net als voorgaande jaren, enkele modellen bijkomen.

Er zal bijvoorbeeld een nieuwe versie van de iPhone XR gemaakt worden, welke potentieel de iPhone XR 2 of XR 2019 gaat heten.

Verder zal de flagship iPhone 11 vergezeld worden door een grotere broer die de iPhone 11 Pro of XI Pro gaat heten. Er zijn tevens geruchten dat deze grotere versie iPhone 11 (Pro) Max genoemd gaat worden.

Bekijk hieronder een overzicht van de kosten van deze drie modellen:

https://www.iphoneabonnementen.com/nieuws/zo-duur-wordt-de-iphone-2019-waarschijnlijk/
Kosten iPhones 2019

Retina Display

Verwacht wordt dat alle modellen een retina scherm zullen hebben, maar van verschillende resoluties gebruik zullen maken.

Van de iPhone 11 en XR2 wordt gedacht dat ze de originele LCD schermen zullen gebruiken. De iPhone 11 Pro zal net als de voorganger het vernieuwde en scherpere OLED bezitten.

De schermen worden in tegenstelling tot voorgaande jaren helaas niet meer uitgerust met 3D Touch. De nieuwe iPhones maken plaats voor Haptic Touch, waarover later meer.

Het is nog niet zeker of Apples retina display gebruik zal maken van de nieuwe hoge refresh-rate technologie. Deze zogenaamde ProMotion innovatie is te vinden in de nieuwste iPad Pro, maar het is nog niet zeker of deze zal worden toegepast bij de aankomende iPhone modellen.

A13 Chip

De A13 processor is de 13e chip van Apple, en elk jaar brengt dit weer de nodige snelheid met zich mee.

a13 chip iphone

Om in 2019 weer een nieuwe draai aan de technologie te geven, zal Apple naast de A13 chip een bijbehorende AR-chip plaatsen. Deze co-processor zal dus helpen met het opkomende Augmented Reality (AR).

Codenaam voor de gepatenteerde technologie is AMX of “Matrix”.

Drievoudige camera

Eén van de meest opmerkelijke verwachtingen van de iPhone 11 is toch zeker de geïnnoveerde camera. Ondanks dat de iPhone 11 z’n dubbele lens geüpgrade zal worden, is de drievoudige camera alleen voor de Pro-modellen.

De iPhone 11 Pro zal plaats maken voor deze nieuwe camera met drie lenzen: telefoto, groothoek en supergroothoek. Hierdoor zullen zij ook beter kunnen concurreren met andere partijen. De derde camera zorgt voor een verbeterde optische zoom.

De iPhone 11 zelf zal met dubbele lens gebruik maken van telefoto en groothoek. Alle selfie camera’s gaan van 7 MP naar 12 MP.

Face ID

De unlock technologie met patent van Apple zal een uitdagende update krijgen. Waar je voorheen alleen in bepaalde hoeken je telefoon kon ontgrendelen, belooft Apple dit nu voor alle posities en lichten.

Face ID 2019 zal ondersteuning bieden op allerlei vlakken. Je kan nu in meerdere richtingen en draaiingen je telefoon ontgrendelen waardoor het nog makkelijker is om aan de slag te gaan.

Schijnbaar dankt de nieuwe Face ID dit aan de wijdere hoek van de selfie camera.

Onderwater Modus

De nieuwste iPhones beschikken over niets minder dan een echte onderwater modus.

Waar je voorheen de iPhone niet onderwater kon gebruiken, maar deze alleen waterbestendig was, is nu deze nieuwe feature in verwachting.

De gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de iPhone XI onderwater op dezelfde manier gebruikt kan worden als bovenwater. Er kan dus een aanraking herkend worden als de telefoon zich in z’n geheel onderwater bevindt.

Mocht je dit nog niet zo aanspreken, bedenk dan dit: je iPhone zal tevens vlekkeloos in de regen werken! Voorgaande iPhones reageerden soms onverwacht wanneer deze in de regen gebruikt werden, de iPhone 11 zal hier geen problemen veroorzaken.

Wireless Charging

Dit is het eerste jaar dat Apple deze compleet nieuwe feature de wereld in brengt. Draadloos opladen, maar dan anders. Eigenlijk wel de meest interessante feature!

De foto hierboven legt eigenlijk al het meeste uit, de iPhone 11 kan je andere Apple devices opladen. Zo kan je bijvoorbeeld je AirPods of Apple Watch opladen door deze op de achterkant van de iPhone te leggen.

opladen iphone 11

De geruchten gaan dat hetzelfde geldt voor het laden van een andere iPhone die draadloos opladen ondersteunt.

Conclusie

Apple heeft dus weer ontzettend veel nieuws voor ons in huis dit jaar.

Eigenlijk kunnen we allemaal niet wachten. Met de nieuwe iPhone 11 en de introductie van iOS 13 hebben we erg veel om naar uit te kijken.

Nieuwe features als de drievoudige camera en wireless charging zijn toch wel gave gadgets. Om nog iets toe te voegen… Apple is zelfs aan het kijken naar USB-C oplaadpoorten. Al is dit even onzeker als de ondersteuning van het nieuwe 5G data-netwerk.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general