iPhone 6s in Duitsland kopen: dit moet je weten

iPhone 6s in Duitsland kopen: dit moet je weten

De Nederlandse markt is helaas niet groot genoeg om tot de eerste landen te horen die de nieuwe iPhone krijgen. Zo ook met de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Duitsland behoort daar wel toe. Zo is het in Duitsland mogelijk om de iPhone 6s vanaf 25 september in je bezit te hebben. Als je de iPhone 6s in Nederland wilt bestellen, dan mag je tot 9 oktober wachten. Dan is de Nederlandse release van de iPhone 6s. De pre-orders van de nieuwe iPhone beginnen al wel eerder, op 2 oktober.

Wil je als eerste over de nieuwe iPhone 6s beschikken, dan is het een idee om de iPhone 6s in Duitsland te kopen. Bijkomend voordeel van het bestellen van een iPhone in Duitsland: de iPhone 6s en 6s Plus zijn daar nét wat goedkoper. Lees deze pagina goed door, zodat je van alles op de hoogte bent, wat betreft het kopen van de iPhone 6s in Duitsland.

Apple Stores in Duitsland

Het reserveren van de iPhone 6s gaat via de Apple Store. In Duitsland zijn er in 14 Apple Stores te vinden, verspreid over het hele land. Als Nederlander wil je waarschijnlijk niet helemaal naar Berlijn of München rijden. Gelukkig zijn de winkels van Apple ook dichterbij: Düsseldorf, Keulen en Oberhausen worden het meest door de Nederlanders bezocht. Zorg er wel voor dat je een Europees identificatiebewijs bij je hebt, als je een nieuwe iPhone gereserveerd hebt.

Apple-Store-Hamburg

 

iPhone 6s reserveren en afhalen in Duitsland

Het is op twee manieren mogelijk om de iPhone 6s te reserveren. Je kan ervoor kiezen om het toestel zelf in de winkel op te halen, waarbij je zelf de datum en het tijdstip mag bepalen. Een andere manier is om de bezorging door een koerier te laten doen. Kanttekening is hier wel dat je een Duits afleveradres moet hebben.

Hoe zit het met de garantie en simlock?

De Europese wet dwingt Apple om minimaal twee jaar garantie te geven op de iPhone 6s. Net als in Nederland, zal je iPhone 6s uit Duitsland dus gewoon twee jaar garantie hebben. Mochten er problemen optreden met je iPhone, dan zal je de garantie in eerste instantie wel in Duitsland moeten verhalen, bij de Apple Store waar je iPhone 6s vandaan komt. Zodra de iPhone 6s ook in Nederland te koop is (9 oktober), zal je hem kunnen laten repareren in een Apple winkel in Nederland.

Zakelijk kopen en prijs in Duitsland

Mocht je als zakelijke koper een iPhone 6s in Duitsland willen bestellen, dan is het wellicht nog een idee om toch maar even te wachten. In het verleden bleek het namelijk wel eens lastig te zijn om de bedrijfsnaam op de rekening te krijgen en om het toestel zonder btw te kopen.

In Duitsland zal je de iPhone 6s voor een fractie goedkoper mee kunnen krijgen dan in Nederland. Bij onze Oosterburen betaal je namelijk 739, 849 of 959 euro voor een iPhone 6s met respectievelijk 16, 64 of 128 GB opslag. Ook de iPhone 6s Plus is een fractie goedkoper: 849, 959, 1069 euro voor 16, 64 of 128 GB opslag.

iphone-6s-duitsland-bestellen

Dichtstbijzijnde Apple Stores Duitsland

De drie Apple Stores die voor Nederlanders het dichtstbij liggen, zijn die in Düsseldorf, Keulen en Oberhausen. Deze bevinden zich allen in een winkelcentrum, dus er is meer te doen dan alleen de Apple Store te bezoeken. Hieronder de informatie voor de Apple Stores:

Apple Store Düsseldorf:
Adres: Königsallee 2, Düsseldorf
Telefoonnummer: +49 211 4247 0600
Openingstijden: 10.00 – 20.00 uur
Reistijd: 1:50 uur (vanuit Utrecht).

Apple Store Keulen:
Adres: Aachener Straße 1253, Keulen
Telefoonnummer: +49 223 4202 0600
Openingstijden: 10.00 – 20.00 uur
Reistijd: 2:10 uur (vanuit Utrecht).

Apple Store Oberhausen:
Adres: Centroallee 147, Oberhausen
Telefoonnummer: +49 208 3058 8000
Openingstijden: 10.00 – 20.00 uur
Reistijd: 1:31 uur (vanuit Utrecht).

 iPhone 6s in Nederland bestellen

Het is natuurlijk ook nog gewoon mogelijk om de iPhone 6s of 6s Plus in Nederland te bestellen. Op 2 oktober zullen hier de pre-orders beginnen, waar het toestel dan op 9 oktober in de winkels zal liggen. Andere aanbieders dan Apple, accepteren nu ook al de voorinschrijvingen. Bekijk onderstaande tabel eens, en wellicht vind je wel iets interessants.

[table id=6 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general