iPhone 6s reserveren in Nederland: hier kan je hem bestellen

iPhone 6s reserveren in Nederland: hier kan je hem bestellen

Nog even wachten en dan is het zover, dan kan je de iPhone 6s reserveren in Nederland. Vanaf vrijdag 2 oktober middernacht is het mogelijk om een iPhone 6s pre-order te plaatsen bij enkele providers in Nederland. Ook is het al mogelijk om de nieuwe iPhone te reserveren bij enkele webwinkels uit Nederland. Uiteraard geldt dit ook voor de grotere iPhone 6s Plus.

Winkel Prijs Fase Bekijk meer
KPN Vanaf €0 Pre order Meer info
T-Mobile Vanaf €0 Pre order Meer info
Belsimpel Vanaf €0 Pre order Meer info
Studentmobiel Vanaf €0 Pre order Meer info
Coolblue Vanaf €0 Pre order Meer info

iPhone 6s pre-order bij providers

De pre-order van de iPhone 6s begint op vrijdag 2 oktober om middernacht. Dit kan je bijvoorbeeld bij een provider als KPN of T-Mobile doen, of een andere aanbieder zoals Belsimpel, Coolblue of Studentmobiel. Een week later zullen de nieuwe iPhones geleverd worden, op 9 oktober. Hoe veel voorraad er voor de nieuwe iPhones aanwezig is, is niet helemaal bekend. Wil je een iPhone 6s kopen, zorg er dan dat je er snel bij bent. Als we naar de afgelopen jaren kijken, zien we namelijk wel dat de verkoop heel erg snel gaat. De aanbieders en providers zullen het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’-principe hanteren, dus je zal er op tijd bij moeten zijn als je de iPhone 6s wilt reserveren.

iPhone 6s reserveren bij Apple

Het is nog niet helemaal zeker of Apple ook pre-order aan zal nemen, en vanaf wanneer. Het bedrijf heeft hier zelf nog niks over uitgelaten. Mocht je dus de iPhone 6s willen reserveren, zal je dit bij een provider of webwinkel moeten doen. Vanaf 9 oktober zal je de iPhone 6s en iPhone 6s Plus wel in alle Apple Stores in Nederland kunnen bewonderen en bestellen.

UPDATE: Apple accepteert nu ook reserveringen in de Apple Store.

iPhone 6s met abonnement

Een hoop mensen zullen de iPhone 6s waarschijnlijk niet los, maar met een iPhone 6s abonnement reserveren. Het is mogelijk om een abonnement voor de iPhone 6s af te sluiten bij KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone. Deze kan je dan bijvoorbeeld via de site van KPN of T-Mobile reserveren, of via een webwinkel. Belsimpel, Coolblue en Studentmobiel zijn momenteel aanbieders waarbij het mogelijk is om een iPhone 6s reservering te plaatsen.

Toch het de iPhone 6s los kopen? Houd dan rekening met de volgende prijzen:
– iPhone 6s €749/€859/€969 voor 16 GB/64 GB/128 GB
– iPhone 6s Plus €859/€969/€1079 voor 16 GB/64 GB/128 GB

[table id=6 /]

Waarom iPhone 6s kopen?

Apple heeft de iPhone 6s op 9 september uitgebracht, met een flink aantal verbeterpunten over de iPhone 6. Zo is de processor tot wel 70% sneller, heeft de camera aan de achterkant een upgrade gehad van 8 naar 12 megapixel, en heeft de frontcamera ook een upgrade gekregen van 1,2 naar 5 megapixels. Daarnaast is er een nieuwe functie 3D Touch toegevoegd, is de behuizing steviger gemaakt en is hij bovendien beschikbaar in een nieuwe kleur: roségoud. Wel heeft Apple de iPhone 6 een prijsdaling gegeven, waardoor die ook wat interessanter voor je kan zijn.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general