iPhone 5C abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 5c kwam op 10 september 2013 samen met de iPhone 5s op de markt. De komst van de iPhone 5c betekende een nieuwe koers voor Apple. Ze hadden immers nog niet eerder een tweede telefoon in hetzelfde jaar aangekondigd, is de iPhone 5c minder premium dan de 5s, gemaakt van plastic en verkrijgbaar in maar liefst vijf felle kleuren. Waar de andere iPhone in de saaie kleuren zwart, wit of goud beschikbaar zijn, kan je de iPhone 5c kopen in de kleuren blauw, geel, groen, roze en wit. Bovendien is de behuizing van de iPhone 5c gemaakt van het goedkopere plastic, waardoor hij voor wat minder geld over de toonbank gaat.

De iPhone 5c vervangt de iPhone 5, die na de introductie van de 5c niet meer beschikbaar is in de Apple Store, en na enige tijd (als de voorraad op is) ook niet meer te bestellen is bij de providers en retailers. Op deze manier hoopt Apple waarschijnlijk om meer consumenten het nieuwste, meest premium model (de iPhone 5s op dat moment) te kopen.
[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-5c
Gratis vanaf €20 p/m
iPhone 5c kopen

[/tw-column]

iPhone 5c abonnement

De iPhone 5c wordt natuurlijk nog handiger en leuker als je er een iPhone 5c abonnement bij hebt. Wij hebben hier voor je een aantal abonnementen op een rijtje gezet. Hier zitten de goedkopere abonnementen tussen, en voor de gebruiker die wellicht nog iets meer in zijn abonnement wilt. Als je op een link klinkt, zie je bovendien nog meer abonnementen een aanbiedingen bij de verkoper.

[table id=4 /]

iPhone 5c: dit moet je weten

Dat er een tweede iPhone aan zat te komen, daar was iedereen eigenlijk al wel achter. In de maanden voor de release circuleerde er namelijk talloze foto’s rond van een iPhone met een plastic behuizing. Dit bleek inderdaad te kloppen toen de iPhone 5c door Apple aangekondigd werd. Veelvuldig werd en wordt afgevraagd of een plastic iPhone niet goed aanvoelt, kwetsbaar en goedkoop. Dat is zeker niet waar. Hoewel plastic inderdaad een goedkoper materiaal is dan aluminium, heeft Apple er heel goed voor kunnen zorgen dat het toestel toch premium blijft. Wellicht geeft de behuizing zelfs een voordeel aan de iPhone 5c, dat zal namelijk minder snel breken bij een val.

iPhone 5c prijs en modellen

Naast de verschillende kleuren (blauw, geel, groen, roze en wit) die je kan kiezen voor de iPhone 5c, is het toestel ook met verschillende opslaggeheugens verkrijgbaar. Bij de aankondiging was het toestel in de varianten van 16GB en 32GB verkrijgbaar. De prijs hiervoor was respectievelijk 549 euro en 649 euro. Na een tijdje kwam er ook een 8GB versie op de markt met een 449 euro prijskaartje. Het 16GB en 32GB model verkochten niet heel erg goed, en zijn daardoor bijna uitgefaseerd.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5c abonnement
iPhone 5c 8 GB met abonnement
iPhone 5c 16 GB met abonnement
iPhone 5c 32 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5c met KPN abonnement
iPhone 5c met T-Mobile abonnement
iPhone 5c met Tele2 abonnement
iPhone 5c met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Aanvankelijk werd de prijs van de iPhone 5c als een obstakel gezien. De verwachtingen waren namelijk dat de iPhone 5c echt een goedkope iPhone ging worden, en niet eentje met een prijs in het hoge middensegment. Tegenwoordig lijkt dit minder een probleem te zijn, en wordt de iPhone 5c als interessanter toestel gezien. Een iPhone 5c abonnement is wel erg interessant om te kopen. Zo’n iPhone 5c abonnement is vaak stukken goedkoper dan andere iPhones van dezelfde of latere generatie, en je krijgt er nog een goede smartphone voor terug.

iPhone 5c design

Het design is eigenlijk wel het meest opvallend aan de iPhone 5c. Nog nooit eerder lanceerde Apple een telefoon met zulke felle kleuren, gemaakt van een plastic behuizing. De filosofie hierachter zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat veel mensen een fel hoesje kopen voor hun iPhone. Op deze manier hoeft dat niet, maar of het nou een goed alternatief is, is een andere vraag.

Aan de voorkant heeft de iPhone 5c nog erg veel weg van de iPhone 5 (en 5s), en is qua afmetingen ook gelijkwaardig, 124,4 × 59,2 × 9 millimeter, en heeft eenzelfde 4 inch scherm met retina display. Bovendien komt het design wat steviger over door de plastic behuizing, een toevoeging die sommige gebruikers ook wel kunnen waarderen.

iPhone 5c specificaties

Het scherm van de iPhone 5c heeft een afmeting van 4 inch met een resolutie van 640 x 1136 pixels. Hierdoor krijg je mooie en scherpe beelden op het scherm te zien. Als processor maakt de iPhone 5c gebruik van dezelfde processor als de iPhone 5 (een jaar verouderd dus), de A6 processor. De batterij heeft Apple wel vergroot, waardoor je twee dagen zou kunnen doen met een opgeladen batterij.

Qua geheugen kan je de iPhone 5c kopen met 8, 16 of 32 GB opslag. Die laatste twee zijn (bijna) niet meer verkrijgbaar als nieuwe telefoon, dus moet je die versie als tweedehands iPhone kopen. Het anderen geheugen, werkgeheugen, bedraagt 1 GB. Daarnaast zijn er twee camera’s aanwezig: 8 megapixel op de achterkant en 1,2 megapixel camera aan de voorkant.

 

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general