iPhone 5S abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
Apple kondigde op 10 september 2013 de iPhone 5s aan als opvolger van de iPhone 5. Wat betreft het uiterlijk is er weinig veranderd, dat doet Apple immers niet met een iPhone die enkel als toevoeging de ‘S’ meekrijgt, zo blijkt uit het verleden. Wel krijgt de iPhone 5s enkele updates met zich mee. Zo is er een extra processor toegevoegd die zich vooral op de bewegingen van de iPhone 5s richt, is er een 64-bit processor gekomen én een vingerafdrukscanner. Met die vingerafdrukscanner kan je de iPhone 5s ontgrendelen, in plaats van een code in te toetsen. Daarnaast kan je daarmee ook apps betalen en downloaden, en meerdere afdrukken laten herkennen.

Naast de iPhone 5s introduceerde Apple ook de iPhone 5c. Dit was speciaal, want Apple kondigde tot dat moment slechts één smartphone per jaar aan. Deze iPhone 5c is wat goedkoper, en vervangt de iPhone 5, die vanaf dat moment niet meer bij Apple te koop is. Deze kan je echter nog wel een tijdje kopen bij enkele providers en retailers, met of zonder een iPhone abonnement.
[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iphone-5s-abonnement
Gratis vanaf €27 p/m
iPhone 5s kopen

[/tw-column]

iPhone 5s met abonnement

Om van alle kunsten van de iPhone 5s te kunnen genieten, is het handig om voor een iPhone 5s abonnement te kiezen. Met een iPhone 5s abonnement kan je bijvoorbeeld altijd en overal beschikken over internet. Bekijk hieronder de beste abonnementen, en kies het abonnement dat het best bij jou zal passen. Of kies een heel ander abonnement, natuurlijk :)!


iPhone 5s: alles wat je moet weten

In 2013 lanceerde Apple dus twee iPhones. De iPhone 5s en de iPhone 5c. Deze pagina gaat over de iPhone 5s, alles wat je moet weten over de iPhone 5c kan je op die pagina vinden.
De iPhone 5s is wat betreft het uiterlijk gelijk gebleven aan de iPhone 5. Het verschil tussen de twee telefoons kan je zien door naar de homeknop te kijken. De iPhone 5s heeft daar namelijk een andere knop, met een vingerafdrukscanner. Ook zijn de kleuren van de iPhone 5s een beetje veranderd. De iPhone 5s is verkrijgbaar in de kleuren zilver, grijs (spacegray) en goud. De kleur spacegray vervangt het zwarte model van de iPhone 5, en is meer donkergrijs, en een gouden iPhone kan je vanaf nu ook bestellen.

iPhone 5s prijs en modellen

Ook de iPhone 5s wordt weer in drie verschillende modellen uitgebracht, naast de verschillende kleuren waarin de iPhone 5s beschikbaar is. De iPhone 5s is verkrijgbaar in een 16GB, 32GB en 64GB versie. De adviesprijs hiervoor was bij de introductie 699 euro voor het instapmodel van de iPhone 5s met 16GB opslaggeheugen. Voor het dubbele opslag betaal je 799 euro en voor 899 euro krijg je de iPhone 5s met 64 GB opslag.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 5s abonnement
iPhone 5s 16 GB met abonnement
iPhone 5s 32 GB met abonnement
iPhone 5s 64 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 5s met KPN abonnement
iPhone 5s met T-Mobile abonnement
iPhone 5s met Tele2 abonnement
iPhone 5s met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Bovenstaande prijzen gelden bij een losse iPhone 5s met de adviesprijs van Apple tijdens de aankondiging van de iPhone 5s. De prijs van een nieuwe iPhone 5s is veel om in een keer te betalen. Je kan er daarom ook voor kiezen om een iPhone 5s abonnement te nemen. Hier betaal je maandelijks de kosten voor het gebruik van bellen en data en daarbij wat van de kosten van de iPhone 5s. Met een iPhone 5s abonnement hoef je dan dus niet de iPhone 5s in een keer te betalen, maar betaal je die feitelijk door middel van het abonnement. Als je een iPhone 5s abonnement af wilt sluiten, bedenk dan goed wat je nodig hebt qua belminuten en data. Hierdoor kan je goed een abonnement kiezen die het beste bij jou past, en daardoor het voor jou goedkoopste iPhone 5s abonnement bestellen.

iPhone 5s design: strak vormgegeven

Het design van de iPhone 5s is eigenlijk niet veranderd ten opzichte van de iPhone 5. Dat betekent niet meteen iets verkeerds, hij is namelijk nog steeds heel erg goed afgewerkt en ziet er daardoor strak en netjes uit. Het design is gemaakt van aluminium en metaal, waardoor hij ook erg premium overkomt en voelt.

Het design heeft wel een kleine verandering ondergaan. In de fysieke homeknop is nu namelijk ook een vingerafdrukscanner te vinden. Hiermee kan je de iPhone 5s ontgrendelen en apps uit de App Store downloaden. Bovendien is de iPhone 5s in een nieuwe kleur beschikbaar: goud. De kleuren van de iPhone 5s zijn daardoor zilver, grijs en goud. Het design heeft afmetingen van 123,8 x 58,6 x 7,6 millimeter.

iPhone 5s specificaties

Het design van de iPhone 5s is dus in feite hetzelfde als zijn voorganger (even groot 4 inch scherm), maar de specificaties zijn wel goed verbeterd. Zo is de processor verbeterd naar de 64-bit A7 processor. De iPhone 5s is daarmee de eerste smartphone met een 64-bit processor. Apple heeft iOS en enkele applicaties ook voor deze processor geoptimaliseerd waardoor ze sneller en beter werken. Naast de implantatie van 64-bits, is ook de processor snelheid verbeterd. Hierdoor werkt ook alles een stuk sneller, en is vooral de gpu (voor grafische eigenschappen) erg verbeterd. Hierdoor kan je nog beter games spelen op je iPhone 5s.

Daarnaast is er een tweede processor voor de iPhone 5s in gebruik genomen, de zogenaamde M7 coprocessor. Deze coprocessor houdt zich bezig met de bewegingen die je iPhone maakt, en dat constant. Hiermee kan je betere sport applicaties maken, waardoor je beter sportief kan doen samen met je telefoon. Daarna kan je je activiteiten bekijken, en eigenlijk kijken hoe het ging. App ontwikkelaars kunnen hiermee ook nieuwe en verbeterde apps ontwikkelen.

iPhone 5s batterij en camera verbeterd

Een extra processor zou extra rekenkracht vragen en daarmee de batterijduur verkorten, zou je zeggen. Daar heeft de iPhone 5s blijkbaar geen last van. De accuduur van de iPhone 5s is er vergeleken met de iPhone 5 namelijk op vooruit gegaan. Zo kan je er 10 uur lang via 4G mee internetten, aldus Apple. Ook is het volgens Apple mogelijk om twee dagen je iPhone 5s te gebruiken, alvorens je hem weer op moet laden. Mocht dit niet genoeg voor je zijn, dan kan je ook nog extra batterijduur kopen bij een telefoon accessoires winkel, waardoor je wat meer capaciteit krijgt.

Ook de camera is voorzien van een goede stap vooruit. Zo is de sensor van de camera vergroot met 15% waardoor je meer licht kan vangen. De pixels zijn ook groter gemaakt, en volgens Apple zou je daarmee foto’s en video’s kunnen maken van betere kwaliteit. Als je een foto maakt, dan maakt de iPhone 5s er automatisch wat meer. Zelf kiest het hieruit dan de beste foto, en deze zal je te zien krijgen. De camera maakt nog steeds foto’s met een 8 megapixel camera, maar de sensoren zijn dus verbeterd waardoor de kwaliteit zelf ook verbeterd wordt! Daarnaast wordt de camera beschermd door een saffieren scherm, waardoor krasjes niet meer zo snel aanwezig zullen zijn.

iPhone 5s Touch ID: de vingerafdrukscanner

Waarschijnlijk is deze feature wel de meest besproken nieuwe functie van de iPhone 5s. De Touch ID is een sensor die je vingerafdruk kan herkennen. Deze scanner zit in de homeknop van de iPhone, en als je de juiste vinger er op legt, zal de 5s ontgrendelen. Ook deze knop is voorzien van een laagje saffier. Hierdoor krijg je geen beschadigingen aan de knop.

Naast het ontgrendelen van de iPhone, is de vingerafdrukscanner ook voorzien van andere mogelijkheden. Zo kan je ook apps downloaden en kopen uit de App Store, zonder daarvoor je Apple ID in te voeren. Dit maakt het downloaden van apps een stuk gemakkelijker.

Het is ook nog mogelijk om meerdere vingerafdrukken in te stellen. Hierdoor kunnen anderen personen ook je telefoon ontgrendelen. Het instellen hiervan gaat gemakkelijk. Je zal wel ook een pincode moeten hebben, voor nog meer veiligheid. Bij de instellingen kan je hierna makkelijk en snel nieuwe afdrukken scannen, welke vervolgens lokaal opslagen worden in een versleuteld bestand.

De iPhone 5s release was op 25 oktober 2013 in de Benelux, en is momenteel overal te koop.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general