iPhone 6 Plus 16 GB abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]
De iPhone 6 Plus komt er in verschillende uitvoeringen. Naast dat je de keuze hebt om een kleur te kiezen, grijs, zilver of goud, kan je ook kiezen voor een iPhone 6 Plus met verschillende opslaggroottes. Deze pagina gaat in op het standaardmodel van de iPhone 6 Plus, met 16 GB interne opslag. Dit is de goedkoopste van de drie (16GB, 64GB, 128GB) met een adviesprijs bij de introductie van 799 euro. Hoewel het de goedkoopste iPhone 6 Plus is, blijft het een hoop geld om in één keer te betalen. Daarom kiezen de meeste mensen voor een iPhone 6 Plus abonnement. Hierbij betaal je elke maand een bedrag voor het gebruik (belminuten, data en sms’jes) en daarnaast ook een maandelijks bedrag voor het toestel.

De variant met 16 GB kan als een beetje weinig klinken. Als je veel video’s, foto’s en muziek op je telefoon downloadt, dan is het ook wel weinig. Doe je dat echter niet, dan is dit misschien wel gewoon voldoende. Kies wel bewust, want het geheugen is helaas niet uitbreidbaar. Kijk wat je nu verbruikt, en baseer daar je oordeel op!
[/tw-column]
[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

 iPhone-6-Plus-abonnement
Gratis vanaf €38 p/m
Aanbiedingen

[/tw-column]

iPhone 6 Plus 16 GB abonnement

Kijk hieronder voor de beste abonnementen voor de iPhone 6 Plus met 16 GB opslag.

[table id=1 /]

Is 16 GB opslaggeheugen voor de iPhone 6 Plus toch nog wat te weinig voor je? Kijk dan eens naar de andere uitvoeringen met 64 GB of zelfs 128 GB opslag. Daarnaast zijn er ook pagina’s per provider, waar je alle informatie kan vinden die je over een provider met de iPhone 6 Plus moet weten:
[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 Plus abonnement
iPhone 6 Plus 16 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 64 GB met abonnement
iPhone 6 Plus 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 Plus met KPN abonnement
iPhone 6 Plus met T-Mobile abonnement
iPhone 6 Plus met Tele2 abonnement
iPhone 6 Plus met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general