iPhone 6s release Nederland op 9 oktober

iPhone 6s release Nederland op 9 oktober

De Nederlandse iPhone 6s release voor de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zal op 9 oktober plaatsvinden. Zo valt te lezen op de site van Apple. De voorverkoop voor beide toestellen zal waarschijnlijk een week eerder, op 2 oktober, beginnen.

iPhone 6s release

Op 9 september kondigde Apple de nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus aan. Daags daarna, op 12 september, gingen de nieuwe iPhones in de voorverkoop voor landen als Duitsland, Frankrijk en Amerika. Sinds vorige week vrijdag is de iPhone 6s in die landen ook in de winkel te krijgen. In Nederland zullen we dus nog twee weken langer mogen wachten dan in de grotere landen, op vrijdag 9 oktober zal de iPhone 6s release in Nederland plaatsvinden.

iPhone 6s prijs

Ook de prijs voor de iPhone 6s zou bekend gemaakt zijn. Zo gaan de iPhone 6s en 6s Plus in Nederland respectievelijk 749 en 859 euro kosten voor het instapmodel met 16 GB opslag. Dit betekent dus dat de 50 (6s) en 60 (6s Plus) euro duurder worden dan hun voorgangers. De iPhone 6 krijgt wel een prijsdaling, en zal nu voor 639 euro verkocht gaan worden. Opvallend is dat Apple de prijs voor de iPhone 6s en 6s Plus in Duitsland lager houdt, het verschilt een tientje per model, maar dan nog.

Wil je meer geheugen hebben voor je iPhone 6s? Dan betaal je per upgrade 110 euro meer. Voor het iPhone 6s 64 GB model betaal je dus 859 euro (los toestel), en voor 128 GB betaal je 969 euro. Dezelfde prijsstijging geldt voor de iPhone 6s Plus, waardoor het duurste model maar liefst 1079 euro gaat kosten. De toestellen zijn in de kleuren grijs, zilver, goud en roségoud verkrijgbaar.

Wat is er nieuw aan de iPhone 6s?

Maar waarom zou je een iPhone 6s willen kopen? Hoewel het toestel wat betreft het uiterlijk niet verschild van de iPhone 6, is het toestel wel een stuk verbeterd. Zo is de processor bijna twee keer zo snel, werkt de TouchID (vingerafdrukscanner) twee keer zo snel, is de camera verbeterd van 8 naar 12 megapixel aan de achterkant, en van 1,2 naar 5 megapixel aan de voorkant en heb je de beschikking over 3D Touch.

Wil je de iPhone 6s alvast reserveren? Bekijk dan onderstaande tabel even met een aantal aanbiedingen.

[table id=6 /]

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general