iPhone 6 abonnement

[tw-column width=”three-fourth”]

De iPhone 6 is samen met de iPhone 6 Plus op 9 september 2014 door Apple aangekondigd. Zoals met elk nieuw nummer voor een iPhone, kwam er een nieuw design. Toch was dit nieuwe design van de iPhone 6 opvallend. Apple had namelijk eerder, onder het bewind van Steve Jobs, gezegd dat ze geen smartphones zullen maken met een scherm groter dan 4 inch. Het 4,7 inch scherm van de iPhone 6 spreekt dit tegen, en de iPhone 6 Plus met 5,5 inch al helemaal. Maar dat maakt de iPhone 6 geen mindere telefoon, integendeel!

Apple heeft naast het uiterlijk van de iPhone 6, ook de binnenkant van de iPhone 6 onder handen genomen. De hardware en software van de iPhone 6 zijn er weer op vooruit gegaan. Hierdoor is hij een stuk sneller, dunner en veelzijdiger geworden dan eerdere generaties. Op deze pagina is alles te vinden over de iPhone 6, de release, specificaties en iPhone 6 abonnementen. Zo kan je een nieuwe iPhone 6 kopen in combinatie met het beste abonnement.

[/tw-column]

[tw-column width=”one-fourth” position=”last”]

iPhone-6-abonnement
iPhone 6 aanbieding

[/tw-column]

iPhone 6 met abonnement

De iPhone 6 wordt nog interessanter met een iPhone 6 abonnement. Hieronder staan een aantal iPhone 6 abonnementen op een rij, die wellicht goed bij je passen. Vergelijk zelf de abonnementen goed en kies wat bij je past!


iPhone 6, twee versies

In 2013 kwam Apple voor het eerste met meer dan één iPhone in één jaar. Toen bracht het bedrijf namelijk naast de iPhone 5s ook de iPhone 5c uit. In 2014 deed Apple ditzelfde weer, naast de iPhone 6 kwam namelijk ook de iPhone 6 Plus op de markt. De iPhone 6 doet het met een 4,7 inch scherm, de iPhone 6 Plus gaat de phablet markt op met een scherm van 5,5 inch. Buiten het feit dat de iPhone 6 Plus een stuk groter is, zijn er op het uiterlijk geen verschillen te vinden.

Dit was het eerste jaar dat Apple mee ging doen met de concurrentie wat betreft de schermgroottes. Veel consumenten willen namelijk liever een groter scherm hebben dan 4 inch, en dat bood de iPhone 5s niet. Omdat steeds meer mensen liever een grotere telefoon zien, heeft Apple doen besluiten om ook het scherm van de iPhone te vergroten. Hierdoor zijn dus de 4,7 inch en het 5,5 inch model uit ontstaan. Op deze pagina lees je alles over het model met het 4,7 inch scherm: de iPhone 6.

iPhone 6 prijs en modellen

De iPhone 6 is in verschillende uitvoeringen te koop. Zo is er het instapmodel met 16 GB opslaggeheugen, is er een iPhone 6 met 64 GB geheugen te koop en kan je een iPhone 6 kopen met maar liefst 128 GB opslag. Het is verstandig om vooraf te besluiten hoeveel opslag je nodig hebt, want het geheugen is niet uitbreidbaar. Het instapmodel van de iPhone 6 heeft een prijs van 699 euro. Voor respectievelijk 799 en 899 euro krijg je het model met 64 GB en 128 GB geheugen.

[tw-column width=”one-half”]
iPhone 6 abonnement
iPhone 6 16 GB met abonnement
iPhone 6 64 GB met abonnement
iPhone 6 128 GB met abonnement
[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]
iPhone 6 met KPN abonnement
iPhone 6 met T-Mobile abonnement
iPhone 6 met Tele2 abonnement
iPhone 6 met Vodafone abonnement
[/tw-column]

Als je kiest voor een iPhone 6 abonnement, dan betaal je minder voor het toestel, en vaak kan je de iPhone 6 dan zelfs gratis krijgen. Dit betaal je uiteindelijk toch wel, omdat de prijs van de telefoon verrekend zit in het maandbedrag. Bekijk voor jezelf wat je allemaal nodig hebt qua belminuten en datagebruik. Als je van jezelf weet wat je ongeveer nodig hebt, is het vergelijken van een iPhone 6 abonnement een stuk makkelijker. Hierdoor kan je beter uitkomen op het goedkoopste iPhone 6 abonnement, of het beste iPhone 6 abonnement voor jou.

iPhone 6 design; dieet voor gevorderden

De maanden voordat de iPhone 6 aankondiging was, was er eigenlijk al genoeg bekend over het design van deze smartphone. Veelvuldig waren er namelijk foto’s, prototypes en dummy’s gelekt. We wisten in ieder geval wel dat Apple het design ging veranderen, met een nieuwe nummer voor de iPhone kwam immers tot op heden altijd een nieuw design. En dat kwam er inderdaad ook, en de gelekte afbeeldingen hadden er erg veel van weg.

Waar de vorige versies van de iPhone nog wat strak vormgegeven waren, zijn de randen van de iPhone 6 mooi afgerond. Daarnaast is de behuizing nog dunner geworden dan dat die al was. Waar de iPhone 5/5s/5c al dun waren, doet de iPhone 6 er met 6,9 millimeter nog een stapje erbovenop.

Verdere afmetingen van de iPhone zijn 138 x 67 x 6,9 millimeter. Met 129 gram is de iPhone 6 ook zeker niet zwaar te noemen. Hoewel het scherm qua formaat is toegenomen, past hij hierdoor nog makkelijk en goed in je broekzak. Het design is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als zijn voorganger: zilver, grijs (spacegray) en goud.

iPhone 6 specificaties

Uiteraard zijn de specificaties van de iPhone 6 ook een stuk verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Hierdoor presteert de nieuwe iPhone alsmaar beter en sneller. Zoals gezegd heeft de iPhone 6 een 4,7 inch scherm. Deze heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels waardoor de pixeldichtheid op 326 ppi ligt. Hierdoor krijg je een mooi, haarscherp beeld op je scherm te zien. Het scherm zelf is helaas niet van saffierglas gemaakt, zoals de geruchten hadden beloofd. Wel is er een nieuw soort glas gebruikt, die beter bestendig is tegen krassen en breken. Hierdoor zou je scherm beter heel blijven als je hem bijvoorbeeld laat vallen, of als je er met een sleutel over heen gaat.

Processor en coprocessor

Als processor krijgt de iPhone de nieuwe A8 processor. Dit is een processor gemaakt op een 64-bits structuur. Doordat de processor 13% kleiner is dan de vorige processor, is er meer ruimte bespaart onder de behuizing van de iPhone 6 voor andere specificaties. Hierdoor is het toestel bijvoorbeeld ook dunner geworden. Dat de processor kleiner is geworden, betekent niet dat hij minder presteert. In tegendeel, de A8 processor is namelijk 20% sneller dan zijn voorganger, en de gpu (grafische processor) is er zelfs met 50% op vooruit gegaan. Hierdoor kan je bijvoorbeeld grafisch ingewikkeldere games spelen op je iPhone.

De processor van de iPhone 6 wordt ook weer ondersteund door een coprocessor. Deze M8-coprocessor neemt enkele taken over van de A8 processor, zodat de iPhone 6 sneller wordt. Deze M8-coprocessor meet bijvoorbeeld je activiteiten en kan je gezondheid bijhouden door in combinatie met verschillende gezondheid applicaties.

Camera sensoren weer verbeterd

Apple blijft vasthouden aan de 8 megapixel camera aan de achterkant van de iPhone 6. Het aantal megapixels is in de afgelopen jaren niet heel erg toegenomen, maar de kwaliteit van de foto’s gaat er wel op vooruit. Apple focust zich vooral op de sensor van de camera, die steeds weer verbeterd wordt.

Apple heeft bij de iPhone 6 de camera opties ook flink verbeterd. Zo is er de ‘Focus Pixels’. Hiermee kan je tot wel twee keer zo snel focussen waardoor je sneller die heldere foto kan maken. Ook zullen foto’s minder bewogen zijn hierdoor. Helaas dus geen optische beeldstabilisatie (de 6 Plus overigens wel), maar deze snelle focus maakt een hoop goed.

De camera aan de voorkant is ook verbeterd. Die kan nu gebruik maken van de zogenaamde burstmodus. Hiermee kan je super snel achter elkaar selfies maken. Daarnaast is het natuurlijk nog mogelijk om gesprekken te voeren via Skype of FaceTime. Door het grotere scherm kan je de ontvanger wel beter zien bij het videobellen.

Accuduur verbeterd

Over de accu van de iPhone 6 is Apple een beetje onduidelijk geweest. De capaciteit is niet bekend gemaakt bij de aankondiging, maar Apple verzekerde iedereen ervan dat de nieuwe iPhone minimaal even lang meegaat als de iPhone 5s. Zo zei Apple bij de aankondiging dat de iPhone 6 14 uur gesprekstijd heeft op een volle accu, 10 dagen standby, 11 uur browsen op wifi en 10 uur op 3G. Hiermee neemt de accuduur ten opzichte van zijn voorganger op een aantal vlakken toe.

iPhone 6 features

Ook beschikt de iPhone 6 weer over enkele features. Naast de vingerafdrukscanner die de iPhone 5s ook had, beschikt hij nu ook over een NFC chip. Deze chip, in samenwerking met Apple Pay, maakt het mogelijk om te betalen met je smartphone. Momenteel is Apple Pay nog enkel in Amerika beschikbaar. Zodra het naar Nederland komt, hoor je daar ongetwijfeld meer over, en zullen we daar ook over berichten.

Op 26 september 2014 waren Nederland en België aan de beurt voor de officiële release. Deze is nu overal beschikbaar, en uitgebreid aan het licht gebracht op deze pagina.

Iphoneabonnementen.com
Enable registration in settings - general